Endorphin 3 Kollektionen

Ufattelig hurtig – endeløst potentiale!

Ubesværet præstation

Hver Endorphin model er unikt designet til at hjælpe dig til at få det maksimale ud af din hverdag, tempodag og konkurrencedag.

Vi har gjort fart til en videnskab

Endorphin kollektionen er drevet af SPEEDROLL Teknologien, en avanceret form for løbeskosgeometri baseret på variabler som skum, fremaddrivende plader, højde og mellemsålsform. Hver model er omhyggeligt konstrueret til at give dig en ubesværet, altid fremaddrivende bevægelse, der får ethvert tempo til at føles som topfart. Det handler om at forstærke dit skridt og frigøre din forståelse af fart.

Støddæmpning på øverste hylde

Vores finjusterede skumformular er specielt designet til at give dig de absolut bedste betingelser. Fra ultralet og fjedrende PWRRUN PB superskum til blød og responsiv PWRRUN, hver skumblanding leverer en fantastisk følelse og et utroligt energiafkast.

En fænomenal pasform - FORMFIT

Den forbedrede pasform i disse modeller giver en individuel, omsluttende fornemmelse, der minimerer glidning i skoen, så hver løbetur føles som en leg. Og med den fantastiske komfort kan du knuse din PR, uden det store besvær.