KINVARA PRO

AT GÅ FORREST, KRÆVER MOD

Medaljer og personlige rekorder vinder du gennem træning, ikke konkurrencer. Udfra netop den tankegang har vi udviklet Kinvara Pro. En ny super-trainer, designet ved at kombinere vores veltestede innovative teknologier. Resultatet er en lynhurtig nyhed, der tager din daglige træning til et helt nyt niveau.

EN PRO FØLELSE

Sig hej til din nye træningsmakker. Med en mellemsål i superskum, en fremad-drivende carbonplade og en overdel i det lækreste, luftige mesh-materiale bliver din træning nu endnu mere interessant.

BEKVÆM TRÆNING

Den specialdesignede overdel lader din fod bevæge sig frit. Vores FORMFIT-konstruktion låser foden fast på en behagelig måde ved at omslutte foden både ovenfra og nedenfra. Overdelen er let, fleksibel og luftig.

PROGRESSION

Mellemsålen er skabt ved at kombinere to af vores absolut bedste skummaterialer. PWRRUN skummet, som er meget responsivt, udgør skoens ydersål, mens det ultralette og meget energifyldte PWRRUN PB skum udgør kernen i sålen. Den høje mellemsål giver dig enestående komfort.

DIN TRÆNING FORTJENER EN CARBONPLADE

Du kan ikke stave til “Progression” uden “Pro”. Derfor mener vi, at din træning fortjener en carbonplade. Den giver beviseligt din træning mere effekt, så hvorfor løbe med carbonplade under konkurrencer, men ikke under træning? Den specialdesignede carbonplade i skoens 3/4 længde giver dig den fremdrift, du behøver.

KINVARA PRO

BYGGET FOR HVERDAGSTRÆNING EFTER VORES PRO-FORMULAR.