Evolution
of Fast

Endorphin kollektionen er udviklet med elite-atleter, bygget til løbeelskere og leverer revolutionerende SPEEDROLL-teknologi, der driver dig fremad med følelsen af kontinuert momentum.

Resultatet? Mere fart. Bedre tider. Og flere gode løb for alle.

Race Day

Med ultralet, fjedrende PWRRUN PB-støddæmpning og vores S-formede signatur carbonplade bruger Endorphin PRO SPEEDROLL-teknologi til at sløre linjen mellem hvert skridt, så løb ud over løbstempo føles ubesværet, og personlige rekorder kommer naturligt. Kort sagt, det er den hurtigste sko, vi nogensinde har bygget.

Speed Day

Fra tempotræning til konkurrence – Endorphin SPEED kombinerer en semi-rigid nylonplade med ultralet og fjedrende PWRRUN PB-støddæmpning. Den resulterende SPEEDROLL driver dig fremad og hjælper dig med at få mere ud af hvert skridt, så løb med højere hastighed føles lettere.

Easy Day

Endorphin SHIFT kombinerer en høj sål af PWRRUN-støddæmpning med fintunede stabilitetsfunktioner for at skabe et virkeligt ubesværet løb. Det er SPEEDROLL’s arbejde, der driver dig hurtigere fremad på hver eneste løbetur. Hvis det føles som at skoen gør arbejdet for dig, er det fordi den gør.