Velkommen til Saucony Run Club. I 2024 fortsætter vi med opdaterede ugentlige træningsprogrammer og har naturligvis også vores 8-ugers løbestartsprogram til dig, der må i gang igen eller har været skadet.

Løbesæsonen 2024 er skudt i gang. Det er vigtigt for os i Saucony at give dig motivation og inspiration til at komme ud på løbestierne, uanset om du træner op til en konkurrence eller du løber, fordi det er sjovt. Målet er fortsat at opretholde et løbefællesskab for løbere, uanset hvor i landet man bor, og på hvilket niveau man befinder sig. Saucony Run Club er et løbefællesskab for alle! Igen i år kan du nyde godt af vores ugentlige træningsprogrammer, motivationsvideoer og træningstips, alt er gratis.

Programmerne er designet dig, der trænger til struktur på din træning. Træningsprogrammerne er udviklet af Team Saucony, som består af et yderst kompetent løbetrænerteam.

For at tage del i træningsprogrammerne skal du blot tilmelde dig vores gratis univers. Når du er tilmeldt, modtager du en kode på mail, som giver dig mulighed for at logge ind på medlemssiden. Her får du direkte adgang til træningsprogrammerne, som bliver tilgængelige hver eneste søndag for den næstkommende uge. Det er gratis og der er ingen reklamer eller binding.

Du vælger mellem tre forskellige grupper / programmer, der grundlæggende følger den samme type træning, den eneste forskel er, hvor meget tid du vil bruge på træning hver uge. Hvis du har store ambitioner og god tid, kan du med fordel følge gruppe 3 med fire ugentlige træningspas. Er din tid knap, kan du følge gruppe 1, som træner to gange i ugen. Det er helt op til dig og du kan frit springe mellem programmerne fra uge til uge.

TILBAGE I FORM?

Igen i år kan du tilgå vores 8 ugers kom-i-gang træningsprogram, som er perfekt til at kickstarte løbetræningen. Det er til dig, der vil i gang med at løbe eller dig, der har været skadet og ønsker at komme i gang igen på en holdbar måde. Efter de 8 uger kan du slutte dig til et af de tre hovedprogrammer, som vi tilbyder.

SOCIALE MEDIER

Meld dig ind i vores lukkede facebookgruppe. Det er her vi opdaterer dig med seneste nyt om Saucony Run Club. Du kan hente nyttig information om træningsprogrammerne, blive motiveret og stille spørgsmål direkte til os eller interagere med dine medløbere. Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram herunder.