ENDORPHIN PRO 4

Når du træder ind i dine Endorphin Pro 4, er det som at indlede en legende kamp mod tyngdekraften. Skabt specifikt til konkurrencedagen, er denne sko din ultimative allierede i jagten på en ny personlig bedrift. Uanset om det er et 5 km-løb eller et udfordrende marathon, er Pro 4 din trofaste følgesvend.

Opgraderet mellemsål

SPEEDROLL-teknologi med den kraftfulde carbonplade giver dig et stort drive, og nu kan du se frem til endnu mere støddæmpning. Mellemsålen er nu kombineret af en topsål i PWRRUN HG med hele 95% returenergi. Under den ligger carbonpladen og i bunden har du den lette PWRRUN PB skum.

Race komfort

Opdateret race-day-designet overdel griber silkeblødt omkring hælen og anklen. I kombination med det åndbare mesh ved forfoden og den nye pløs i strikket struktur, har du kun det allermest nødvendige for at performe dit bedste.

Det ligger i detajlerne

Ny struktur i ydersålen betyder forbedret greb på specielt våde overflader. Små geometriske detaljer i ydersålens XT-900 gummi gør det muligt at øge grebet i underlaget uden at øge vægten.

Hvorfor Endorphin Pro 4?

Tre gode grunde til, at du vil elske Pro 4:

– Den nydesignede mellemsål giver en let base som indeholder både superskummet PWRRUN HG og det fjedrende topskum PWRRUN PB. Den stive carbonplade midtimellem binder det hele elegant sammen

– Ultra tynd og åndbar overdel med ny elastisk, vævet pløs giver dig en luksuriøs pasform med sublim komfort

– Ny forbedret ydersål i gittermønstret struktur giver greb i underlager, som er ulige andre race-sko