Endorphin Speed 4

Hvis du ikke allerede har kærlighed til løb, så skal den nye Endorphin Speed 4 nok sørge for det. Den blev designet som en temposko og konkurrencesko, men har sidenhen vist sig at være meget mere end det. Den gør sig også på lange, moderate træningspas såvel som sprinterne til målstregen. Takket være den helt rigtig kombination af nylon-pladen, SPEEDROLL-teknologien og PWRRUN PB-skummet kan du se frem til den perfekte balance mellem støtte, returenergi og støddæmpning.

SPEEDROLL

Integreret inde i det forbløffende PWRRUN PB-skum findes den avancerede nylonplade, der udgør kernen i vores Speedroll-teknologi. Dette er ikke bare en løbesko, det er din personlige træningspartner, der giver den perfekte blanding af komfort til dine langdistanceløb og responsivitet til dine sprint og intervalpas.

Stå fast

Ny struktur i ydersålen betyder forbedret greb på specielt våde overflader. Små geometriske detaljer i ydersålens XT-900 gummi gør det muligt at øge grebet i underlaget uden at øge vægten.

Let komfort

Oplev den nye innovative integrerede pløs, der har forvandlet overdelen til et sandt mesterværk af åndbarhed, komfort og fleksibilitet. Vores zonal-konstruerede mesh-design er skabt til at opfylde dine behov, og når du først har prøvet det, vil du ikke kunne forestille dig en løbesko uden det.

Hvorfor Endorphin Speed 4?

Tre gode grunde til, at du vil elske Speed 4:

– Den opdaterede nylonplade har fået et mere fast centrum, hvor man bevarer fleksibiliteten, men får endnu mere drive. Den stive nylonplade ligger trykt integreret i det fjedrende PWRRUN PB skum.

– Øget komfort og holdbarhed med ny zonal-konstrueret mesh i overdelen. Den perfekte balance mellem åndbarhed og robusthed

– Ny forbedret ydersål i gittermønstret struktur giver greb i underlager, som er ulige andre tempo-sko