Guide 17

ULTIMATIV SUPPORT!

Under Guide 17s nytænkende og modige design gemmer sig responsiv og støddæmpende affjedring. Skoen er udstyret med ny gennemtestet Centerpath teknologi, som guider dig på din løbetur og har fokus på komfort og sikkerhed.

Den moderne pronationssko

Guide 17 er et moderne take på den klassiske pronationssko til den mildt overpronerende løber. Vi har lagt kilen på hylden og erstattet den med skum, så du får endnu mere lækker støddæmpning. Den nydesignede mellemsål er blevet bredere, hvilket resulterer i fantastisk support og en mere dynamisk løbesko.

Support uden begrænsninger

Mellemsålen er lavet i energifyldt PWRRUN skum og med et drop på 6mm, vil du opleve et stabilt afsæt. Omkring hælen har mellemsålen højere sider, hvilket skaber støtte og komfort. Hele mellemsålens geometri giver i kombination med overdelen reduceret påvirkning på din ankel og derved fantastiske forudsætninger for en god løbetur.

Hvorfor Guide 17?

Tre gode grunde til, at du vil elske Guide 17:

– Den nydesignede mellemsål giver en let, stabil base og indeholder ingen kile – perfekt til dig, der søger mild støtte

– Elastisk overdel giver dig en fast pasform og en velbalanceret løbesko, uden at gå på kompromis med komfort og fleksibilitet

– Centerpath teknologien giver dig støtte, support og sikkerhed og hjælper med at bremse pronationshastigheden

Dynamisk pasform

Pasformen er ergonomisk og det dynamiske samspil mellem mellemsål og overdel resulterer i en luksuriøs oplevelse for dine fødder.