Vi vil gerne byde dig velkommen i Saucony Run Club. Vi står klar med nye tiltag i vores løbefællesskab og ønsker at investere endnu mere i 2021. We Who Run Club bliver til Saucony Run Club! Vi er klar og håber selvfølgelig, at du er med os.

Det har mildest talt været et mærkeligt år. Derfor er det ekstra vigtigt for os i Saucony at give jer løbere motivation og inspiration til at komme ud på løbestierne, uanset om du træner op til en konkurrence eller du løber, fordi det er sjovt. Målet er fortsat at opretholde et løbefællesskab for jer løbere, uanset hvor i landet I bor, og på hvilket niveau I befinder jer. Saucony Run Club er et løbefællesskab for alle! Vi kommer til at tilbyde jer træningsprogrammer, der forløber året rundt og som tidligere år, er de helt gratis.

Årets program er designet af løbetræner og eliteløber John Kingtedt. John er svensk atlet og er en del af Team Saucony Nordics. John driver en af Sveriges største løbepodcasts. Hans træningsprogram sørger for, at du får mest muligt ud af dit løb.

For at deltage i træningsprogrammet skal du blot tilmelde dig via linket. Når du er tilmeldt, modtager du en kode på mail, som giver dig mulighed for at logge på medlemssiden. Via medlemssiden får du direkte adgang til træningsprogrammet, som vi lægger ud forud for hver træningsuge.

Der findes tre forskellige grupper / programmer, der grundlæggende følger den samme type træning, den store forskel, er hvor meget tid du vil bruge på træning hver uge. Hvis du har store ambitioner og god tid, kan du med fordel følge gruppe 3 med 5-6 træningspas om ugen. Savner du tid eller er ambitionerne lidt mindre, kan du følge gruppe 2 med 4-5 træningspas i ugen. Det er op til dig.

Vi anbefaler, at du følger @SauconyRunClubDanmark på Facebook. Det bliver vores sociale platform, hvor vi vil kommunikere, motivere og inspirere dig. Vi opdatere dig også med nyttige oplysninger om Saucony Run Club og træningssessionerne.

Glem ikke at oploade dine træningsbilleder på instagram, tag @SauconyRunClub og brug hashtagget #SauconyRunClub, så vi kan dele dine billeder.