Et lettere fodaftryk til gavn for planeten

Hos Saucony eksisterer vi for at styrke den menneskelige ånd gennem løb, og helt enkelt afhænger vores sports fremtid af fremtiden af vores planet. Dedikeret til bæredygtighed innoverer vi konstant for at skabe det bedste performance- og livsstilsfodtøj samt beklædning, alt sammen med det lettest mulige fodaftryk.

Startlinjen

Dette er ikke et marathon eller en sprint, men man kunne kalde det for det vigtigste race i vores liv. Selvom vores arbejde ikke er begrænset til disse tre områder, har dét at fokusere her først, hjulpet os til at tage store skridt fremad, mens vi lægger fundamentet for løbende udvikling.

Vi ved, at plast vejer tungt for miljøet.

Mange syntetiske materialer, der anvendes i fodtøj og beklædning, såsom polyester og TPU, betragtes som plastik, hvilket betyder, at kasserede udstyr kan forblive på lossepladser alt for længe.

Af den grund forsøger vi at minimere vores aftryk ved at bruge mindre jomfru-plast og mere genanvendte, naturlige eller andre miljøvenlige materialer, hvor det er muligt.

Den måde, vi laver ting på, betyder lige så meget som hvad de indeholder.

Ved at sikre vores høje præstations- og holdbarhedsstandarder er det muligt at bruge vores produkter i lang tid og endda forlænge deres levetid ved at genbruge dem til andre aktiviteter eller donere, når de er færdigbrugte.

Vores medlemsskab i Sustainable Apparel Coalition – tøj, fodtøj og tekstilindustriens førende allience for bæredygtig produktion – hjælper os med at bruge data til at adressere og tackle ineffektivitet, forbedre bæredygtighed og opnå den gennemsigtighed, vi ved, er vigtig for dig.

Første indtryk betyder alt.

Vores teams har arbejdet for at integrere mere bæredygtigt og genbrugt indhold i alt fra vores mærkesedler til vores skotøjsæsker, så alt det udvendige, er lige så godt som det, der er indeni.

Da vi ved, at der er styrke i tal, har vi tilsluttet os prAna’s Responsible Packaging Movement for at fremskyde det arbejde, vi laver for at skabe mindre spild, emballage med lav-effekt for både forbrugsvarer og produktionsprøver.

Beviset ligger i produkterne